Silke er i dag d. 4. marts 2010, blevet parret med Foxon Joodii                                       og der forventes hvalpe ca. 6. maj 2010.

                                                              1                                                                            
   

 D. 3 maj 2010 kom der hvalpe.

     Det blev til 2 sorte hanner og 3 sorte tæver. 
  
       Hvalp   

Afslapning efter et godt måltid.


33 dage og masser af energi. Hvalpene bliver luftet dagligt i haven, hvor der bliver tid til at lege samt udforske omgivelserne.

 


  1                 2

  3                  5  

  4                  6
 
   
7
                                                                                       8


Hvalpene er nu ude morgen og aften, kommer når jeg fløjter og er meget frække og livlige. De er ved og finde deres plads i flokken og det går ikke stille af. Foder indtages nu med megen iver, så det er nu tid til at dele det op i 5 skåle. Regn er ingen hindring for en tur i haven, der sker meget fra dag til dag. 

5 hunde

Så blev hvalpene chippet, uden en lyd. Deres vægt er nu fra 4,5 kg til 5,2 kg. 

e  

Hvalpene har været i skoven i dag, de har kørt ca.30 km. i bil og næsten alle var rolige under kørsen. I skoven gik det rigtigt godt, alle gik som om de havde været der altid, ingen var skræmt ved at komme ud i den store skov, en rigtig god oplevelse som skal gentages om få dage.

D. 25/6 2010. Hvalpen har været til dyrlæge og er blevet kontroleret  og fårt vaccine.  De fremstod sunde, raske og veludviklet, hunde som er klar til at rejse hjemme fra. 


Tre hvalpe er nu rejst hjemme fra og har fået nye ejere:

Aimee

Assi


Aggi


Retur til forside